Fordele med Flex Leasing A/S

Efter første test i indre by af en ny Ferrari Cabriolet med 560 HK. Hos FLEX LEASING A/S kan du købe biler, købe på konto med faste månedlige ydelser og leje med en rente fra 1,49%. Derudover er vi eksperter i Leasing, FlexLeasing, SplitLeasing og FlådeLeasing..
 • Lav månedlig ydelse: Den gennemsnitlige månedlige betaling er lavere ved at lease end ved at købe en bil. Førende bilmagasiner anbefaler Flex Leasing og hvis du har en virksomhed eller kan lease igennem dit firma er Split Leasing, Danmarks eneste skattefrie bilordning
 • Lille udbetaling: Udbetaling er meget mindre ved at lease end ved at købe
 • Reduceret bilafgift: Bilafgiften på 150% betales kun med 1/2 procent = 6 % årligt for den periode du har nummerplader på bilen som en løbende månedlig ydelse. Ved køb betaler du kontant 150% + 25% moms med det sammen.
 • Bestem selv hvor meget du vil køre: Du bestemmer selv hvor mange kilometre du vil køre hver måned eller hvert år. Fleksibelt brug kalder vi det. Andre udbydere kalder det en god forretning.
 • Hurtig og billig afskaffelse: Skal du af med bilen hurtigt er udgifterne begrænsede, hvis du pludselig skal ud at sælge din bil kan det blive med stor tab. Det undgår du med Flex Leasing A/S
 • Let at blive godkendt til leasing: Der kræves ingen lån godkendelse, da vi som leasingfirmaer lettere kan tage bilen tilbage, hvis du ikke ønsker bilen mere eller af andre grunde ikke kan klare betalingerne.
 • Undgå gæld: Ved lånefinancering af bilkøb kan du på et givet tidspunkt komme ud for at skylde mere end bilen faktisk er værd. Ved leasing betale kun for afskrivningen af bilen i den periode du selv har valgt
 • Færre reparationsudgifter: Autoriseret åroducentgaranti gælder i leasing perioden. Du er dog stadig ansvarlig for almindelig regelmæssig vedligeholdelse
 • Bedre bil: Ved leasing kører du i en dyrrere bil til lavere pris med den nyeste teknologi, komfort og sikkerhedsfunktioner
 • Let og billig bilskifte: Du undgår at skulle ud at sælge din bil, da du blot returnere bilen eller vælge at indlede en ny lejekontrakt for et andet køretøj. Du behøver således aldrig at gå gennem en besværlig proces med at sælge dit køretøj selv med bekymringer om at få en fair pris
 • Mulighed for køb af biler til fordelagtig pris: Du har mulighed for at købe flere forskellige biler i slutningen af lejekontrakten til en forudbestemt pris. Dette kan være en god idé, fordi vore biler er mere værd end købsprisen på en bil, der har været i et leasing forløb, ofte har de et meget lavere KM tal.
 • Flådeleasing 80/20 med prisgaranti: Med Flådeleasing til din virksomhed er du garanteret de bedste biler til den lavest mulige pris for dig selv, dine medarbejdere og partnere. Med SplitLeasing sikres du at firmaet f.eks. kan betale 80% af omkostingerne til en bil og du selv kun 20%. Der er dog krav om KM regnskab, men dette sørger vor indbyggede GPS for automatisk.
 • Laveste priser på forsikringer i Danmark: Vi kan garantere de bedste priser på ansvarsforsikringer og fuld kaskoforsikring med laveste selvrisiko ned til 500 kr.
 • De bedste partnere i Europa: Som du kan se i vor partneroversigt køber vi kun biler i Tyskland primært hvor du får en certificeret bil uden skader og en kørebog hvor hvert service besøg er ledsaget af en tilhørende faktura eller en garanti følgeseddel. Det er din garanti for en vel vedligeholdt og fejlfri bil.
 • Sports Leasing kombineret med ovenstående: Du kan få 2 leasing kontrakter, en hvor du har en Cabriolet om sommeren og en anden til vinterbrug f.eks. en 4 hjulstrukken SUV, Offroader eller Stationcar.
Finansieringstype:Bemærkninger:
KontantkøbVi sørger for den bil du ønsker i Danmark, til en lavere pris med samme services national og internationalt. Bilerne kan være brugte eller nye og til erhverv eller privat.
ImportkøbDu finder din drømmebil hos vore 5 leverandører i Tyskland. Vi sørger for hvide plader, import og toldsyn. Du kan have din bil på 7 hverdage.
BilKontoMed en BilKonto får du en attraktiv rente tilsammen med fuld service som f.eks. skift af vinterdæk og sommerdæk
Flex LeasingMed FlexLeasing opnår du at betale en lav afbetaling at statens 150% bilafgift samt 25% moms. betalingen deles op i månedlige rater f.eks. 6% bilafgift pr. år hvis bilen er mere end 3 år gammel.
Split Leasing
Mercedes S500 2019 Cabriolet for SportsLeasing fra 9.999,- ex. moms.
Back to top